Om Skifer fra Sætergård

Sætergård skiferbrudd har eksistert i mange år. Hitra Anleggservice tok i 2013 over bruddet og Skifer fra Sætergård som du kjenner det i dag så dagen lys.

Skifer fra Sætergård satser på en miljøvennlig og bærekraftig utvinning og bruk av skiferstein. Vår skifer skal alltid være av høyest mulig kvalitet. Vi har stein du blir glad i!

På grunn av den høye kvaliteten (hardheten) på skiferen vår kan vi benytte oss 100% av råvaren. Dette bidrar til at vår skifer stiller seg veldig miljøvennlig i forhold til andre leverandører. Vi bryter, sprenger og sorterer all skifer på stedet.

Men ikke bare er det en veldig solid og hard skifer, den er også veldig vakker. Kjent for sin gylne glimmer er den nokså sjelden. Bruker du skifer fra Sætergård kan gi deg en skifermur som generasjoner vil kunne nyte gleden av.

Vi leverer i dag skifer, pukk og grus for større byggeprosjekter, samt skifermur til fasader, hager og parkanlegg i hele landet. Vi har vårt hovedfokus i Midt Norge.

Vi er både rådgivere og støttespillere i oppstartsfasen av prosjekter og helt frem til levering og ferdigstillelse.

Har du spørsmål rundt skifer og hva du kan benytte den til, eller hva du burde tenke på, slå på tråden så hjelper vi gjerne.

Skiferbruddet på Sætergård

Skiferbruddet på Sætergård

Ansatte skifer fra Sætergård

Ansatte i bruddet på Sætergård