Skiferstein til hagen og uteområdet

Skifer fra Sætergård er en solid og pen skiferstein. Den har et helt spesielt «glimmer» i steinen og er kjent for sitt rustikke preg.

Vår skifer er en veldig hard stein og kommer derfor ikke i tynne skiferheller. Vår stein egner seg derimot ypperlig til skifermur, støttemur, steintrapp, utemøbler, benkeplater, grill, hageanlegg m.m.

Skifer fra Sætergård er en stein som tåler naturkreftene uten at den forvitrer.

En vakker stein som kan glede gjennom generasjoner. Vi leverer stein for maskinhåndtering og stein som kan stables for hånd.

Trenger du hjelp til planleggingen, er vi behjelpelige med befaring og tips. Vi har erfaringen som skal til for å sikre at grunnarbeidet er optimalt før du setter i gang med å legge steinen. Dette vil sikre deg at resultatet holder seg over generasjoner og ikke flytter på seg ved frost og vann.

Hånd med blyant

Inspirasjon

Vi har lang erfaring med å legge skifer til små og store hus- og hageprosjekt. Her finnes det ingen fasit, men like mange løsninger som det finnes kunder. For å få litt inspirasjon til å finne det som passer deg og ditt hus, sjekk ut vårt inspirasjonsgalleri her!

firkant i firkant med pil

Beregn mengde stein

Det kan være vanskelig å beregne mengde stein i forhold til hva du skal lage. Vi sitter på erfaring og kan hjelpe deg beregne den mengden du trenger for å fullføre ditt prosjekt. Har du et prosjekt du lurer på og er usikker? Kontakt oss for beregning.

En vakker skiferstein som kan brukes til mye

Skiferstein er et flott tilskudd til hage og uteområde. Det er en solid investering som vil gi deg glede over lang tid. Skifer er et vedlikeholdsfritt og solid alternativ til mur laget av betongblokker. Skifer fra Sætergård tåler det været måtte gi den av frost og andre naturkrefter. Vår skifer er ekstra holdbar og har en veldig solid tetthet, dette gjør at du slipper å være redd for at den flaker over tid. Våre kunder har brukt Skifer fra Sætergård i mange flotte prosjekter, bli med oss inn i arkivet vårt og finn inspirasjon.

støttemurStøttemur

steintrappSteintrapp

Steinbord Skifer fra SætergårdBesmykning

støttemurStøttemur

Tips & Triks!

Tips 1

Pukk og singel er gode fyllmasser

Tips 2

Fiberduk kan være lurt for å forhindre mosevekst og ugress

Tips 3

Bruk verneutstyr som hansker og briller når du murer

Tips 4

Hammer og meisel er nyttige verktøy til muring

Tips 5

Skifersteinen kan spyles med såpe og vann ved behov

Tips 6

Det er viktig med et jevnt og frostsikkert underlag der mur skal stå for et godt resultat

Tips 7

Vær oppmerksom på ugress og mose hvis mur ligger i kontakt med jord

Tips 8

Skiferstein er et vedlikeholdsfritt produkt som holder til evig tid

Kontakt illustrasjon

Ta vår kunnskap med i prosessen

Skiferstein fra Sætergård sitter med flere års erfaring innen anlegg og stein bransjen. Dette har gjør oss til en trygg og god samarbeidspartner fra start til ferdigstillelse av prosjekt. Ønsker du råd og veiledning til dine byggeprosjekter kontakt oss for en uformell prat.

*Jeg forstår og godtar at navn, e-post og telefonnummer blir samlet inn for at jeg skal kunne bli kontaktet. For mer informasjon sjekk ut vår personvernerklæring her